Feestpakket op Maat - Over ons Bas & Maike

Waarom Feestpakket op maat

Het is onze passie om jouw medewerkers of relaties een blijk van waardering te kunnen bezorgen tijdens de feestdagen of op een ander moment. Bij Feestpakket op Maat staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Daarnaast hebben wij speciale aandacht voor regionale kwaliteitsproducten.

Jaarlijks brengen wij een uitgebreide brochure uit boordevol uiteenlopende relatiegeschenken en verwenpakketten met voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit tientallen standaardpakketten maar onze ervaring leert dat steeds meer relaties kiezen voor een pakket op maat. Je wil met een persoonlijk door jou samengesteld pakket namelijk laten merken dat je belangstelling hebt voor de mensen om je heen. In dat geval ben je bij Feestpakket op Maat aan het juiste adres. Jouw wensen in combinatie met onze deskundigheid vormen een goede basis om gezamenlijk een pakket op maat samen te stellen.

Feestpakket Op Maat - Showroom

UITGEBREIDE COLLECTIE

HET HELE JAAR DOOR

PERSOONLIJK CONTACT

OP MAAT SAMENSTELLEN

RUIME SHOWROOM

BUSINESS TO BUSINESS

Daarnaast werken wij samen met inpakbedrijf Intos in Heijen. Dit bedrijf dat werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, levert pakketten die met precisie worden ingepakt. Hierdoor draag je direct bij aan het maatschappelijke belang met de bestelling van jouw kerstpakket of relatiegeschenk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze
showroom en je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Deze klanten gingen je voor